Nei, kameraene er innstilt på det medfølgende SIM-kortet i hvert enkelt tilfelle for å utelukke installasjonsproblemer (som å angi riktige APN-parametere osv.).
Ved bruk av det medfølgende SIM-kortet dekkes alle kostnader for bruk av den spesialutviklede mobiltelefonappen og bruk av alle internettjenester.

Disse Internett-tjenestene omfatter bildevisning, passordadministrasjon og sammenslåing av flere kameraer til én konto, deling av kameraer osv.