Vanligvis skal ingen av tilfellene inntreffe. I unntakstilfeller kan det imidlertid oppstå problemer med nattvideoer eller bilder hvis batteriene ikke lenger er fulladet. Batteristatusen lagres under bildet/videoen på høyre side av hvert opptak.

Bakgrunnen for dette problemet er i begge tilfeller at batterispenningen er for lav. Siden nattbilder trekker mer enn 1 A (ampere - enhet for strømstyrke) på grunn av den sterke infrarøde LED-belysningen, kan dårlige og/eller nesten tomme batterier føre til at fotoutløsningen avbrytes.

Hvis du bruker AA-batterier, forverres dette problemet av den lavere utgangsspenningen.

Hjalp ikke løsningen? Kontakt oss