Du trenger ikke lenger å bekymre deg for SIM-kortet.

SIM-kortet er en del av kameraet. Du bestiller ikke lenger et datavolum, men kjøper en bildekvote (COINs = et visst antall bilder/videoer) på forhånd. Aktivering eller annet administrativt arbeid er ikke lenger nødvendig.

Den COINs har ingen utløpsdato

Når de er kjøpt, kan de brukes på ubestemt tid I motsetning til forhåndsbetalt datavolum: dette utløper etter en viss tid.

Flere kameraer med én COIN-kontingent

Pooling: Bruk COINs til flere kameraer. Du har for eksempel 3 kameraer og 4000 COINs. Det spiller ingen rolle hvilket kamera som nå sender bildene: debiteringen skjer alltid fra brukerkontoen din.

Fullstendig åpenhet

Du ser alltid det aktuelle antallet COIN-er og vet hvor mange bilder/videoer som fortsatt kan sendes.