Du kan videresende bildene dine via e-post. Vær oppmerksom på at når du videresender alle bilder (fra hvert kamera) kan videresendes*.

Vil du bare dele bilder fra et bestemt kamera med en venn? Les mer her

Aktiver med PC-en:

1. Åpne profilen din i Nettportal
  2. Velg "videresending av e-post"
  3. Klikk på "Legg til e-postadresse" og skriv inn ønsket e-postadresse.

Aktiver i appen:

1. Åpne appen og gå til profilen din (øverst til høyre).
  2. Velg "videresending av e-post"
  3. Klikk på "Legg til e-postadresse" og skriv inn ønsket e-postadresse.

Fjern e-postadressen:

Slik oppretter du en e-postadresse Fjernklikk på krysset ved siden av e-posten (Profil-> videresending av e-post)

*) Hvis du har et aktivt Premium-abonnement, bare de som tilsvarer de valgte kategoriene.