Bildene/videoene som sendes via det integrerte SIM-kortet, faktureres hver for seg med "COINs". Avhengig av oppløsning har ett bilde eller ett sekund med video en tilsvarende verdi av "COINs".
COIN-forbruk, avhengig av bildestørrelsen/oppløsningen som sendes:

4G-kameraer:
ICU CLOM Cam 5 (tidligere icucam 5) & icucam 4)
S - Bildet = 1 COIN, oppløsning: 640 x 320.
M - Bilde = 1 COIN, oppløsning: 1 024 x 768
L - Bilde = 2 COINs, oppløsning: 1 280 x 960

For modellene ICU CLOM EasyCam (tidligere icueasy) og Ikulitt en COIN belastes per bilde.

Gamle eller utgåtte modeller:
3G-kameraer (icutrap/icuhunt)
S - Bildet = 1 COIN, oppløsning: 640 x 320.
M - Bilde = 2 COINs, oppløsning: 1 280 x 960
L - Bilde = 4 COINs, oppløsning: 1,920 x 1,440

Med mavoco/SIMhero Overførte bilder fra SIM-kort (kameraer fra 2016-2018) medfører ikke COIN-fradrag.

COIN-saldoen gjelder for alle kameraene på en konto. COINs er ikke kan overføres til en annen konto. Kontoen bestemmes av registrerings-e-posten.

COINs som krediteres en gang gratis ved registrering av et nytt kamera, utløper hvis kjøpet av det underliggende kameraet avbrytes (dvs. ubrukte gratis COINs utløper).

Hvis kontoen ikke lenger har COINs-saldo, er det ikke lenger mulig å laste opp eller senere laste opp bilder.

Bruken av funksjonene "delt med" og "videresending av e-post" er gratis.

Det lagres maksimalt 400 bilder i standardoppløsning på ICUserver GmbH-serveren. Hvis maksimumsantallet overskrides, slettes de eldste bildene.

Videoforsendelse:

Avhengig av hvilken prismodell som brukes, belastes COINs per sekund:

Grunnleggende:
1 sekund = 2 COINs

PLUS & PREMIUN:
1 sekund = 1 COIN

Hvis mottaket er dårlig (RSSI <11), sendes ingen videoer. Maksimalt 3 videoer lagres på serveren i 24 timer. De eldste videoene slettes automatisk.

Hvis kameraet ikke er i bruk, brukes ingen COINs opp, og COIN-kreditten forblir uendret. Kjøpte COINs utløper ikke automatisk.

Følgende produkter "Plus" og "Premium" forlenger icuapp og har en valgfri varighet (30 dager, 90 dager eller ett år). Etter denne perioden avsluttes utvidelsene automatisk.

Pluss

Premium

Simple Plans / Cam-S-abonnementer:

Abonnementsmodeller kan kun kjøpes via Google Playstore og Apple Appstore. Hvis abonnementet kjøpes fra en av de to leverandørene, kan abonnementet kun administreres via denne leverandøren. Ettersom Silver-abonnementet er gratis, er det ikke nødvendig å inngå en kontrakt med Google eller Apple. Brukervilkårene til den respektive leverandøren gjelder.

sølvGullPlatina
Bilder per måned100600Ubegrenset * * Ubegrenset
Fornyes automatiskNeiJaJa
KamerakontrollNeiJaJa
Be om bildeNeiJaJa
Be om videoNeiJaJa
Forespørsel om GPSNeiJaJa
Bildegjenkjenning/ kunstig intelligensNeiJaJa
Video tilgjengelig som tilleggsutstyrNeiJaJa
Pris for henting av video1 COIN/sek.1 COIN/sek.
Avbestillingutløper automatiskNår som helstNår som helst
Slutt etter kanselleringEtter 30 dagerEtter 1 månedEtter 1 måned
KostnaderGratisSe CLOM-appenSe CLOM-appen

*) Ubegrenset basert på "fair use"-prinsippet: Etter 2000 bilder settes utløsningsintervallet mellom bilder/videoer til 10 minutter. De enhetene som bildene kan vises fra via icuapp/CLOM-appen når du bruker abonnementsmodellen, har ingen innvirkning på COIN-lageret når du sender bilder.