Logo icuserver CLOM

Hvis du ønsker å dele bilder fra et bestemt kamera med en venn, kan du dele kameraet ditt med andre icuserver-kontoer. Andre kontoer kan bare se bildene, men ikke få tilgang til kameraets innstillinger eller slette bilder.

Viktig: Hvis du vil dele et kamera med en venn, må vedkommende ha en egen gratis icuserver-konto.

Del kamera på PC:

1. Åpne menypunktet Kameraer på Nettportal.
  2. Klikk på Kontroller for ønsket kamera
  3. Klikk på Dele
  4. Skriv inn e-postadressen til den icuserverkonto som kameraet skal deles med.

Del kameraet med appen:

1. Åpne appen og velg Kameraer i menyen nederst på skjermen.
  2. Velg kameraet som skal deles
  3. Klikk på knappen "Delt med". Pluss-tegn ( + )
  4. Skriv inn e-postadressen til den icuserverkontoen som kameraet skal deles med, og bekreft med OK.