Har du allerede en brukerkonto?

Den vanligste misforståelsen når du setter opp kameraet, er den Angi e-postadressen uten å ha registrert deg på forhånd.

Hvis du prøver å bruke icuserver-konto, vennligst sjekk at du har riktig skjema foran deg.

Innloggingsskjema

Registreringsskjema

For å opprette en ny konto, klikk nederst i skjemaet på "REGISTRERING„.

Ingen tilgangskode ble sendt ved pålogging:

1. Kontroller at du har oppgitt riktig e-postadresse
  2. Sjekk søppelpost/spam-mappen til e-postadressen din.

Tilgangskoden er ugyldig:

Tilgangskoder kan ha overlappet hverandre i tid: Har du kanskje allerede bedt om en ny tilgangskode, selv om den forrige ennå ikke har kommet i e-posten din eller blitt tastet inn av deg? Det tar ofte noen minutter før e-posten med tilgangskoden kommer i innboksen din.

BE OM NY TILGANGSKODE" bare hvis den gjeldende koden allerede er utløpt. Ellers vil det være overlappinger (se ovenfor).

Passord glemt?

Med icuserver er det ikke noe passord, bare en registrert e-postadresse for icu-kontoen og en gyldig tilgangskode, som sendes på nytt til den angitte e-postadressen hver gang den gamle koden er utløpt.

Hjalp ikke løsningen? Kontakt oss