Okres konserwacji 02.09 W dniu 2 września w godzinach od 23:00 do 2 września o godz. 02:00 odbędzie się przerwa techniczna. W tym okresie nie będzie można włączać ani wyłączać funkcji wysyłania zdjęć.
Bardzo dziękujemy za wyrozumiałość.

Zmiana użytkownika nie jest możliwa.

Można jednak utworzyć nowego użytkownika, a następnie aktywować kamerę na stronie stary Usuń użytkownika w aplikacji lub na komputerze: Menu -> Kamery-> Ogólne -> Usuń.

Kamerę można następnie wyłączyć nowy Zarejestruj użytkownika normalnie.

Jeśli chcesz zmienić swój adres e-mail, skontaktuj się z naszym działem pomocy technicznej.