Logo icuserver CLOM

COINs og supplerende planer

Kamerakontroll via Premium Plan og icuApp

Dette er ICUserver Plus-abonnementet

Som Plus-kunde kan du fjernjustere mange av kamerainnstillingene slik at de passer dine individuelle preferanser, laste ned videoer til halv pris og stille inn icucams arbeidstid.

Full kontroll over kameraet ditt

For å endre kamerainnstillingene er det bare å åpne icuapp eller webapplikasjonen ICUserver og gå til menypunktet "Cameras". Der velger du den aktuelle enheten og gjør deretter de ønskede endringene under "Innstillinger".

Du finner mer informasjon om dette under Innstillinger og kontroll.

Tidskontroll

Administrer tidspunktene for når kameraene skal ta og sende bilder. Sett sendingen av bilder på pause på bestemte tidspunkter i icuapplikasjonen eller i ICUserver-webapplikasjonen under "Kameraer" - "Tidskontroll".

Videoer til halv pris

Bare én COIN lades per sekund (normalt to).

Dette er ICUserver Premium-abonnementet

Som PREMIUM-kunde kan du justere mange kamerainnstillinger eksternt i henhold til dine individuelle preferanser. Uansett om du har ett eller flere kameraer, betaler du bare én gang for PREMIUM-pakken og kan bruke alle produktene dine sammen med den.

Full Kontroll over kameraet ditt

For å endre kamerainnstillingene er det bare å åpne icuapp eller webapplikasjonen ICUserver og gå til menypunktet "Kameraer". Velg den aktuelle enheten og gjør deretter de ønskede endringene under "Innstillinger".

Du finner mer informasjon om dette under Innstillinger og kontroll.

Tidskontroll

Administrer tidspunktene for når kameraene skal ta opp og sende bilder. Sett bildeoverføringen på pause på bestemte tidspunkter i icuapplikasjonen eller i ICUserver-webapplikasjonen under "Kameraer" - "Tidskontroll".

Videoer til halv pris

Bare én COIN lades per sekund (normalt to).

Kategorier

Vil du bare bli varslet når et villsvin eller en mår blir fanget på kamera? Da er menyfunksjonen "Kategorier" midt i blinken for deg. Bare velg de ønskede dyrene, og du vil bare motta push-meldinger når de "går gjennom bildet".

Utviklingsteamet vårt jobber kontinuerlig med å utvide antall kategorier.

Lagring i skyen

Du kan lagre opptil 2000 bilder i skyen (normalt 400).

500 COINs

Du vil motta 500 COINs per måned.

Innstillinger og kontroll

Plus- og Premium-kunder kan endre mange kamerainnstillinger eksternt via APP-en eller webapplikasjonen ("Kameraer" - Velg enhet - "Innstillinger").

1 = Kameranavn

2 = Bytt mellom foto og foto og video

3 = Stille inn kameraets følsomhet

4 = Tidsintervall mellom to utgivelser

5 = Ved aktiverte driftstider utløses kameraet bare innenfor dette tidsrommet.

1 = Tidsintervall mellom to utgivelser

2 = Ved aktiverte driftstider utløses kameraet bare innenfor dette tidsrommet.

3 = Kameraet tar bilder og videoer med forhåndsinnstilt intervall uten bevegelse

4 = Hvor ofte kameraet henter kommandoer. AV = aldri

5 = Når den er PÅ, fortsetter kameraet å ta opp bilder når SD-kortet er fullt, og overskriver de eldste bildene.

6 = Språk i kameramenyen

Foto og video

1 = Fokus kan settes på høyere kvalitet eller rekkevidde på kameraet

2 = Størrelsen på bildene i megapiksler (MP)

3 = størrelse på de tilsendte bildene (priser, se COINs shop)

4 = Antall bilder per sensorutløsning

5 = Maksimalt antall bilder som sendes per dag

1 = Kvaliteten på videoen

= Opptakslengde på videoene

= (de)aktivere videolyd

Tidskontroll

Du kan stille inn driftstiden for kameraet via tidskontrollen:

Aktiver den aktuelle ukedagen (ON).

Deretter kan du angi start- og sluttidspunkt.