Logo icuserver CLOM

Komme i gang og legge til et kamera

Trinn 1: Last ned appen eller åpne nettstedet

Steg 2: Opprett en gratis icuserver-konto

Trinn 3: InitKey - det unike nummeret til kameraet ditt

Trinn 4: Legg til kameraet i kontoen din

Trinn 5: Fullfør oppsettet på kameraet

Registrering icucloud

Trinn 1:
Last ned app eller åpne nettsted

Last ned den nyeste versjonen av appen fra App Store / Google Play Store og logg inn med kontoen din.

Hvis du ennå ikke har en icu-konto, kan du registrere deg gratis.

icuserver nettportal

Klikk på lenken og logg inn med din registrerte e-postadresse i det nye vinduet som åpnes.

enter.icuserver.com

App for smarttelefoner

Velg den aktuelle lenken for din smarttelefon på telefonen:

Google Play Store eller Apple App Store

Trinn 2:
Registrer din icuserver-konto gratis

Vi har laget en videoopplæring for å veilede deg gjennom registreringsprosessen for.

Video - Slik registrerer og registrerer du deg for en gratis icu-konto med icuappen

Trinn 3:
InitKey - det unike nummeret til kameraet ditt

Frem til høsten 2020 satt det et klistremerke med det 12-sifrede nummeret (init key) på kameraet.. På nyere produkter er koden lagret i kameraet. Sett kameraet i Setup og vent i opptil 3 minutter til en QR-kode og den 12-sifrede Init-Key (=ID) vises under den.

Kamera med klistremerke
Kamera med klistremerke

For modellene icuhunt, icutrap og icucam4 (frem til høsten 2020) finner du det 12-sifrede nummeret (INIT-nøkkelen) på et klistremerke på innsiden av kameraet.

Kamera med QR-kode
Kamera med QR-kode

For modellene icucam lite, icucam4 (fra høsten 2020), icueasy og icucam5 en QR-kode og det 12-sifrede nummeret (INIT-tasten) vises på kameradisplayet etter at kameraet er slått på.

Trinn 4:
Legg til kameraet i kontoen din:

Registrering av kameraet - InitKey
icuserver nettportal
  • Naviger til Kameraer og klikk på "Legg til et annet kamera".
  • Skriv inn den 12-sifrede init-nøkkelen for å koble kameraet til kontoen.

App for smarttelefoner
  • Velg menypunktet "Kameraer" i menyen.
  • Klikk på plusset i nederste høyre hjørne
  • Skann QR-koden på kameradisplayet eller tast inn init-tasten.

Trinn 5:
Fullføre oppsettet på kameraet

Skyv bryteren på kameraet til OPPSETT og vent opptil 3 minutter uten å trykke på en knapp. Med meldingen "Status OK" eller "Statusmelding vellykket"registreringen av kameraet er gjort.

Registrering - oppsett, tilkobling og klar

Ved å trykke på høyre piltast kan du ta et testbilde på de fleste kameramodeller.

For 3G-kameraene må du trykke på "OK"-knappen.

Kameraet ditt er nå klart til bruk! Vi ønsker deg mye glede med det!